Logo - Norsk forening for cystisk fibrose
JOReffhaugJulevipps2018

Over 10 000 kroner fra Julevippsfilmen!


støtt oss, trivselsfondet, forskningsfondet for cystisk fibrose, leve med cf, barn med cf, ungdom med cf, voksne med cf
23.01.2019
Sharon Gibsztein

Julevippsfilmen 2018 førte til stor giverglede for vårt arbeid for barn, unge og voksne med cystisk fibrose. Prosjektleder Jan Olav Reffhaug takker alle store og små givere som vippset etter å ha sett filmen.

 

Mer enn 10 000 kroner ble vippset til oss på 77851 etter at filmen ble publisert på vår facebookside CFNorge i desember ifjor.

- Vi er veldig glade for at så mange ville støtte vårt arbeid, uttrykker prosjektleder for julevippskampanjen Jan Olav Reffhaug, som også er nestleder i foreningen. Pengene vil bli fordelt mellom Trivselsfondet, Forskningsfondet for cystisk fibrose og foreningens arrangement og aktiviteter. Tusen takk til alle som tenkte på oss midt i julestria, sier Reffhaug.

CF-foreningen har hatt Julevippskampanje før, men 2018 er første året vi har laget en helt egen julevippsfilm. Jeg tror nok at Andrea som var stjernen i filmen har mye av æren for at den ble så populær. I løpet av under en uke hadde filmen 10 000 visninger, og totalt nådde den 20 000 mennesker og ble delt mer enn 130 ganger, forteller prosjektlederen.

Les mer på Støtt oss.

Se Julevippsfilmen 2018 med Andrea:

NFCFs julevippskampanje 2018 ble en suksess. Tusen takk til alle vippsere!

 

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen