Logo - Norsk forening for cystisk fibrose
Vtglede350px

Vinner av fotokonkurransen!01.11.2012
Sharon Gibsztein

Dere har talt, og dette bildet av en glad gutt med friske vanndråper i fjeset vant avstemningen i vår fotokonkurranse. Vi gratulerer! Finn ut hvem som vant og hvordan vedkommende reagerte.

Av: Sharon Gibsztein og Kari Oliv.

 

Den heldige vinner er Inger Karin Natlandsmyr fra Rogaland, og bildet av den glade gutten med friske vanndråper i fjeset fikk 200 "Liker", og lå dermed godt foran konkurrentene. Inger Karin er ganske overrasket over at hun vant:

 - Endelig vant jeg! Jeg pleier aldri å vinne noe som helst. Når jeg tar lodd så skriver jeg andre sitt navn på for jeg pleier å ha så dårlig vinnerlykke. Det at jeg denne gangen gikk seirende ut av en konkurranse er en hyggelig overraskelse.

Den gjeve premien på inntil kroner 5000 skal brukes til å forsterke fotohobbyen;

 - For premien skal jeg kjøpe meg enda et kamera, et godt kompaktkamera jeg kan ha med overalt.

 

Om vinnerbildet
Inger Karin er en ivrig hobbyfotograf og har ofte med seg speilreflekskameraet, med det har hun også tatt vinnerbildet i CF-foreningens fotokonkurranse.

 - Bildet er av min sønn Viljar. De drev og badet, stupte og svømte. Han har på seg våtdrakt fordi det var ganske kaldt i vannet som det ofte er her i Norge. Det er et øyeblikksbilde, akkurat sånne bilder jeg liker å fange, sier vinneren.

 

Alltid med kameraet på tur
 - Det å ta bilder er en kjær hobby. Når vi er på tur har jeg alltid med meg kameraet. Det er for tungt å ha rundt halsen eller på hoften, så jeg pleier å ha det i sekken. Det er ikke særlig praktisk for når jeg ser noe jeg vil forevige så må jeg av med sekken og opp med kameraet. Da kan jo noen ganger motivet ha forsvunnet. I tillegg blir det mer stopp. Så for premiepengen skal jeg kjøpe meg et godt kompaktkamera jeg kan ha i lommen.

 

Inspirasjon
 - Det å vinne er en inspirasjon til å ta enda flere bilder. Tusen takk til alle som stemte på bildet mitt, det setter jeg pris på, sier Inger Karin.

 

Inger Karin sendte inn mange flotte bilder som vi gleder oss til å bruke.

 

Stort engasjement for avstemningen
Avstemningen på vår offisielle Facebookside engasjerte, og tilsammen ble det avgitt 435 "Liker" til de 8 finalistbildene. De 8 finalistene ble plukket ut fra over 60 innsendte bilder, og vi gleder oss til å vise dere disse bildene i tiden fremover, både her på cfnorge.no, i CF-bladet og i andre brosjyrer og effekter. Tusen, tusen takk til dere alle sammen, både dere som har sendt inn og til dere som har stemt!

 

Bildene på 2. og 3. plass fikk henholdsvis 131 og 31 stemmer - se dem i førstkommende CF-blad som kommer oppunder jul.

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen