Logo - Norsk forening for cystisk fibrose
TakkTrivselsmidler2021

Vi har delt ut nesten 100 000 trivselskroner!


trivselsfondet, støtt oss, å leve med cf
23.04.2021
Sharon Gibsztein

20 heldige mottagere har fått nesten 4000 kroner hver fra årets Trivselsfondutdeling. Spontane gledesutbrudd på facebook viser at dette betyr mye for mottagerne.

Oppdatert 24. april klokken 22.05. 

De 20 heldige mottagerne får 3700 kroner hver, og flere av mottagerne skal bruke pengene på forskjellige typer sports- og fritidsutstyr. Tildelingene ble offentliggjort i forbindelse med vårt årsmøte torsdag 22. april 2021.

Mange av våre medlemmer med cystisk fibrose og primær ciliedyskinesi har hatt det ekstra tungt det siste året. Vanligvis deler vi kun ut renteoverskuddet fra Trivselsfondet, men i år valgte vi å øke potten litt.

Det kom inn rekordmange søknader i år, og de 42 søkerne hadde søkt om til sammen 460 000 kroner. Det er nok ny rekord i total søknadssum. Dette viser at Trivselsfondet er viktig for å gjøre hverdagen med CF eller PCD lysere og lettere.

Med ekstrapott hadde vi 75 000 kroner til utdeling, og for å få en mest mulig rettferdig fordeling, bestemte hovedstyret at midlene skulle fordeles flatt, uavhengig av søknadssum, etter følgende kriterier:

  1. Basiskriterium: Må være medlem i 2021
  2. Er ikke tildelt trivselsmidler før - og har vært medlem i minst 4 år 
  3. Er tildelt trivselsmidler før, men det er minst 10 år siden forrige tildeling

Både de 20 heldige vinnerne og de som ikke fikk tildeling i år, har fått beskjed på epost.

Vi gratulerer de som fikk tildeling i år, og hører gjerne fra dere med bilde og en historie om hva dere har brukt pengene på og hva det betyr i hverdagen (vi kan gjerne lage det anonymt når vi poster/omtaler det). Send til CF-foreningens redaksjon eller ta kontakt med oss på facebook eller instagram @cf_norge.

Til dere som ikke var heldige i år, så kommer det nye muligheter neste år!

Vil du hjelpe oss så vi neste år kan lyse opp hverdagen for flere mennesker med cystisk fibrose og primær ciliedyskinesi? Vipps oss på 77851!
Les mer om Trivselsfondet.

 

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen