Logo - Norsk forening for cystisk fibrose
Antibac

Opplærings- og årsmøtehelgen: Ta med egen antibac!


smittevern, behandling, opplæringsdagen, årsmøter, kalender
18.04.2017
Sharon Gibsztein

Vi minner om at alle må ta med sine egne desinfeksjonsmidler til årets Opplærings- og årsmøtehelg i Bergen nå til helgen.

 

For mennesker med cystisk fibrose og deres familier er det svært viktig å ha godt smittevern for å unngå unødvendige infeksjoner.

 

Ta med egen desinfeksjon!

Derfor ber vi alle som skal på Opplærings- og årsmøtehelgen ta med egne desinfeksjonsmidler, som Antibac og lignende. Man må ta med seg både desinfeksjon for både hender og til overflater for bruk på eget hotellrom. NFCF vil besørge desinfeksjonsmidler for overflater i fellesarealer.

 

Det grunnleggende

En viktig del av smittevernet er å alltid sprite seg på hendene før og etter at man tar på felles flater. Ekstra viktig er det å sprite seg før mat, etter dobesøk og når man har hostet, nyst, pusset nesen eller gjort lungebehandling. Husk hostekroken. En annen grunnleggende regel er å unngå håndhilsen. Se våre eksakte regler for godt smittevern her. 

 

Hva er Opplærings- og årsmøtehelgen?

Opplærings- og årsmøtehelgen er NFCFs viktigste og hyggeligste arrangement. Faglig oppdatering, nyttig behandlingsinformasjon, mestring, sosialt samkvem og eget program for barna, ungdom og for likepersoner. Opplærings- og årsmøtehelgen er en viktig møteplass for det norske CF-miljøet. I år finner arrangementet sted i Bergen 21.-23. april 2017.

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen