Logo - Norsk forening for cystisk fibrose
RaetaOpp2018trollheimsportenIsakDropping

4000 kroner fra Todalen idrettslag


støtt oss, aktiv og engasjert, barn med cf, ungdom med cf, voksne med cf. behandling
04.07.2018
Sharon Gibsztein

Idrettslaget arrangerer Ræta Opp som er et mosjonsløp for små og store. Løpsavgiften går uavkortet til veldedige formål, og i år var det de Norsk forening for cystisk fibrose og Aktiv med epilepsi som var de heldige mottagerne. Foto: Mari Vattøy, Trollheimsporten.

Oppdatert 10. juli 2018 

30. juni var det sjuende gangen Ræta Opp gikk av stabelen. Løpet handler først og fremst om å mosjonere for ei god sak. Derfor kunne de som ville støtte saken uten å begi seg ut på løpetur, støtte det gode formålet via Vipps.

Ingvild Kårvatn er en av initiativtagerne til løpet. Hun er opptatt av at også små organisasjoner trenger støtte og oppmerksomhet. 

 

Imponert  JanOlavReffhaug h600

Jan Olav Reffhaug, bildet, er nestleder i NFCF, og setter stor pris på både innsatsen og støtten fra todalingene: 

Vi er imponert over den flotte dugnadsånden og innsatsviljen i Ræta Opp og i bygda Todalen. Pengegaven på 4000 kroner fra Todalen Idrettslag og alle som har bidratt, kommer veldig godt med i vårt arbeid. Vi lover å bruke pengene til beste for barn, ungdom og voksne med cystisk fibrose. Tusen hjertelig takk, sier nestleder i NFCF, Jan Olav Reffhaug (bildet). Om noen ikke rakk å vippse til Ræta Opp, og vil støtte oss direkte, går det også an å vippse oss på 77851, avslutter Jan Olav.

Se Jan Olavs sin takkehilsen fra NFCF til todalingene i lokalavisen todalen.no

 

Sprek gutt med CF vinner i barneklassen

Ekstra hyggelig er det at vinneren av barneløpet, Miniræta’n, er Isak Drøpping (bildet øverst), som selv har cystisk fibrose. Å holde seg aktiv er en liten bit av omfattende og forebyggende behandling for unge Isak som vant løpet for tredje år på rad.

 

130 deltagere i strålende sommervær

I Trollheimsporten kan vi lese at Ræta Opp er på cirka 3 kilometer og går fra stadion mot Todalsøra, opp åkeren ved Halset og ned igjen, før det avsluttes med en halv runde rundt stadion. Miniræta'n går én runde rundt fotballbanen. Totalt var 130 deltakere påmeldt løpet som tradisjon tro ble arrangert under Todalsdagen i strålende sommervær. I tillegg til de som var med i løpet var det også mange som kun betalte startkontigenten for å støtte ei god sak. 

Mosjonsløpet er lagt opp slik at alle kan delta, uansett fysisk form og alder. Det blir premiert på idealtid, og i år var tida satt til 29.32 , opplyser Trollheimsporten.

Todalen ligger i Surnadal på Nordmøre, midt mellom Trondheim og Molde/Kristiansund.

Se også Todalen.no

 

 

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen