Logo - Norsk forening for cystisk fibrose
heii

Ylva Lavik ny organisasjonskonsulent i CF-foreningen


organisasjon
21.02.2024
Sharon Gibsztein

I slutten av februar tiltrer 26 år gamle Ylva Lavik som organisasjonskonsulent i CF-foreningen. Lavik har solid faglig bakgrunn og er også nær pårørende til en person med cystisk fibrose.

 

Ylva gleder seg til nye oppgaver og nye mennesker; 

- Med en faglig bakgrunn fra statsvitenskap og internasjonale relasjoner, har jeg alltid vært lidenskapelig opptatt av minoritetsgruppers rettigheter og likestilling. Som datter og nær pårørende av en mor med cystisk fibrose, er det derfor fantastisk å få lov til å jobbe for en organisasjon som betyr så mye for meg og andre. Jeg gleder meg veldig til å møte nye mennesker i miljøet og til å få igangsatt det viktige arbeidet!

Som organisasjonskonsulent vil Ylva ha mange ulike oppgaver, blant annet nye nettsider, nyhetsbrev, sosiale medier, medlemsservice og utarbeide prosjekter.

Ylva skal delta på både Sjeldendagen 29. februar og på Læringsdag- og årsmøtehelgen 19.-21. april i Sandvika.

Vår nye organisasjonskonsulent har Bachelor i sammenlignende politikk fra universitetet i Bergen og Master i Internasjonale relasjoner og organisasjoner fra universitetet i Groningen, Nederland. Hun har vært på utveksling ved Metropolitan University Hoi An, Vietnam (utviklingsstudier), sittet i styret i ANSA, som er en organisasjon for norske studenter i utlandet, og har gjort oppdrag på sosiale medier for Flytoget.

Lavik har sin første arbeidsdag tirsdag 27. februar og skal jobbe digitalt noen måneder før hun blir en del av vårt kontor på Galleri Oslo. Hun rapporterer til daglig leder Ellen Damhaug Scheel, og stillingen er et ettårig engasjement.

 

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen