Logo - Norsk forening for cystisk fibrose
KavehRashidi facebook

Kaveh Rashidi kommer på Læringsdagen - meld deg på streaming!02.02.2024
Sharon Gibsztein

Kaveh Rashidi er årets motivator på Nasjonal Lærings- og årsmøtehelg i Sandvika 19.-21. april. Meld deg på streaming for Læringsdagen, og digital deltagelse på Årsmøtet! I tillegg til Kaveh, byr Læringsdagen også på CF og psykisk helse, hvordan CF-senteret ble til, nytt om behandling for barn og voksne, babyboom blant CF-ere. Egen temadel for primær ciliedyskinesi. Det blir også siste nytt om interessepolitisk arbeid for CF og PCD. Foto: Jorunn Valle Nilsen.

Sist oppdatert 6. april 2024 

 

Streaming Læringsdagen lørdag 20. april - påmeldingsfrist torsdag 18. april klokken 20

Digital deltagelse Årsmøtetsøndag 21. april - påmeldingsfrist fredag 19. april klokken 20.00

 

Kaveh er fastlege i Oslo, er aktiv på instagram med 89 000 følgere og har egen podcast. Høsten 2021 deltok han i Nytt på Nytt og satte cystisk fibrose og Kaftrio på kartet for 1,2 millioner seere. Han har akkurat skrevet ny bok og har også egen spalte i A-magasinet. Kaveh gir oss inspirasjon og motivasjon på Læringsdagen 20. april. 

Vi gleder oss stort til å møtes fysisk og digitalt på Thon Hotel Oslofjord i Sandvika utenfor Oslo 19.-21. april. I tillegg til motivasjon og inspirasjon med Kaveh, byr helgen på et godt program, glede, god mat og å henge med hyggelige folk. Vi ser frem til å se dere!

Klikk her for fullt program, påmelding, smittevern og annen informasjon (Påmelding for fysisk deltagelse er stengt)

Viktig å lese gjennom: Fristene for innsending prøver er litt annerledes i år, les om dette via linken over

 

Til informasjon: Teksten på denne siden er endret løpende i tråd med endringer og utvikling i program og ulike påmeldingsfrister.

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen