Logo - Norsk forening for cystisk fibrose
PlakatArtistdugnad NFCF OA2019 endelig med pianist

Støtt artistdugnaden for CF-foreningen!


årsmøter, opplæringsdag, aktiv og engasjert, region midt, støtt oss
28.02.2019
Ingvild Kårvatn, Jan Olav Reffhaug og Sharon Gibsztein

Et flott knippe artister stiller på dugnad på Scandic Hell Amfi i Stjørdal lørdag 6. april for å gi CF-foreningen tidenes konsert, og det er vi enormt takknemlige for. Uten deres velvillighet og uselviske holdning hadde ikke dette vært mulig. Meld deg på årets Opplærings- og årsmøtehelg! 

 

Årets Opplærings- og årsmøtehelg går av stabelen i Stjørdal 5.-7. april, og vertskap region Midt har fått på plass en flott konsert.

Meld deg på her!

 

Våre flotte artister

På en måte kan vi si at dette er et samarbeid mellom fylkene Trøndelag og Møre & Romsdal, siden artistene er fra begge fylker. 

Vi setter stor pris på at Barne- og ungdomskoret Korinter'n har sagt ja til å delta, det er alltid en stor glede å se og høre barn og unge som opptrer! 

Vi har med en sjonglør fra sirkus Agio, Bjørn Henrik Jordal, som også er ungdomsrådrepresentant i NFCF. Han vil opptre underveis i konserten sammen med de andre artistene.

Halvor Drøpping er likeperson i foreningen og han skal bidra med sang sammen med Øystein Bondhus.

Toril Moe, Åshild Mundal og Øyvind Weiseth er gode solide solister som bidrar. Ola Gresseth stiller som pianist til noen av artistene.

Disse artistene stiller altså på dugnad for cf-foreningen, og det er vi enormt takknemlige for. Uten deres velvillighet og uselviske holdning hadde ikke dette vært mulig!

 

Små foreninger trenger også støtte

Med denne konserten vil vi sette fokus på at også små foreninger trenger støtte. Vi lover en musikalsk opplevelse, både for medlemmer i NFCF, de som deltar på opplærings- og årsmøtehelgen, og for alle de andre som kommer til Hell Amfi for å støtte oss.

 

Lav billettpris, men gi gjerne mer!

Vi ønsker at dette skal være en konsert for alle, derfor har vi satt en minstepris på billetten. For medlemmer er billettprisen 100 kroner, ikke-medlemmer betaler 150, og barn under 15 år går gratis. Så kan hver enkelt bidra med støtte etter eget ønske over konsertbilletten. Ønsket billettbeløp vippses til 77851. Det er viktig å ha fokus på at hver krone teller i NFCF sitt arbeid, både nå og i fremtiden. 

Slike helger og samlinger som denne i Stjørdal, bidrar til kunnskap som igjen fører til trygghet rundt CF. Både pasienter og pårørende lærer mye, og nye relasjoner bygges i foreningen.

 

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen