Logo - Norsk forening for cystisk fibrose
play mellomstor

Gjør klar for streaming i godstolen lørdag 22. april - O&Å2017


organisasjon, kalender, aktiv og engasjert
20.04.2017
Sharon Gibsztein

På Opplæringsdagen lørdag 22. april står blant annet dette på programmet; fysioterapi ved CF og PCD, møt helseregion Vest, ungdomshjernen, det nye norske CF-registeret og dialog med leder for Norsk senter for cystisk fibrose. Følg alt dette via streaming. Dagen etter streames Årsmøtet.

 

Streamingen er et tilbud til alle våre medlemmer som pga sykdom, smittevern, avstand eller andre forhold ikke har anledning til å delta på Opplærings- og årsmøtehelgen i Bergen 21.-23. april.

Det vil dessverre ikke bli lagt ut opptak fra Opplæringsdag og Årsmøte, så om du vil få med deg temainnslagene må du følge streamingen mens den pågår.

 

Har du enten fulgt Opplæringsdagen via streaming eller på plass i Bergen?

Fyll ut kortkort evalueringsskjema

  • Vi vil vite hva du synes, fyll ut innen mandag kveld (24. april).

 

STREAMING

Klikk her for å komme til streamingsiden 

Sendingen fra Opplæringsdagen starter lørdag 22. april mellom kl. 09.00. og 09.30.

Streaming fra Årsmøtet starter søndag 23. april kl. 10.00

Du kan også følge streamingen direkte i spillervinduet her:

 

Delta og still spørsmål

Via streamingen kan du delta på temainnleggene, spørsmålsrundene og også i noen av gruppe-sesjonene. Vi legger opp til at du kan stille spørsmål og delta i diskusjonene via de lukkede facebookgruppene våre – du må altså må være medlem der for å kunne kommentere og spørre undervegs.

 

Om facebookgruppene

Vi har to hemmelige og lukkede facebookgrupper; Cystisk fibrose og Voksen med CF. Du kan bli medlem av gruppene hvis du enten har cystisk fibrose selv, eller er nær pårørende til barn, ungdom eller voksne med cystisk fibrose. Ta kontakt på post@nfcf.no, eller via melding på vår åpne FB-side, så tar gruppemoderatoren vår kontakt med deg.

 

Hvorfor streaming?

Norsk forening for cystisk fibrose er opptatt av at så mange som mulig av våre medlemmer skal få tilgang til vårt viktigste arrangement Opplærings og årsmøtehelgen. Som følge av sykdom og/eller pålagte smittevernregler vet vi at det ikke alltid lar seg gjøre å delta fysisk. Derfor streamer vi både Opplæringsdagen og Årsmøtet. Vi håper du har en spennende dag sammen med oss fra godstolen hjemme!

 

 

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen