Logo - Norsk forening for cystisk fibrose
Donasjon Lilleaasen NFCFSor ost F GJDybdal

En gavmild bestemors siste ønske


aktiv og engasjert, regionene, Sør-øst
24.09.2015
Sharon Gibsztein

Bestemor Torhild Lilleaasen hadde et siste ønske da hun gikk bort; at hennes ettermæle skulle gagne barn og unge i NFCF region Sør-øst. Bildet viser glade barnebarn som overrekker sjekken. Foto: Gry Jeanette Dybdal

Så hva var da mer passende enn at hennes veldig stolte barnebarn Elise, Hedda, Anna og Viktor og Vilja på selveste Tusenfryddagen kunne overrekke en sjekk fra Lilleaasen på hele 35 000 kroner til region Sør-øst.
Tusenfryddagen er Region Sør-øst sitt tradisjonsrike arrangement på forsommeren hvert år, hvor fokus er på lek og hyggelig samvær for store og små.

Regionsleder Grethe Enga Karlsen i NFCF Sør-øst er svært takknemlig for den store donasjonen og rørt over at Lilleaasen tenkte på barna i region Sør-øst.

Styret i regionen vil finne ut hva pengene skal brukes til i samarbeid med Elise, barnebarnet til Torhild og ungdomsrepresentant i regionen. Torhild ønsket at barn og ungdom skulle få sjansen til å treffes og kose seg sammen, være i aktivitet og kjenne på felles glede.

 - Det skal vi få til. Forslagene er mange, bowling, aktivitetsdag – vi skal finne på noe gøy for de unge, avslutter regionslederen.

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen