Logo - Norsk forening for cystisk fibrose

Sommernummeret 2013 er i sluttspurten


CF-bladet
12.05.2013
Sharon Gibsztein

ForsideCFbladet12013

Bladet kommer i postkassene i slutten av måneden, kanskje før. Som vanlig byr vi på spennende møter med mennesker, nyttig faginnhold og mye, mye mer, forteller CF-bladets redaktør Kari Oliv (bildet). 

 

Årets første CF-blad har viet mye plass til en vellykket helg i Sarpsborg. En knirkefri opplæringsdag og et strålende opplegg fra arrangørene er vel verdt å nevne.

 

Flinke arrangører og et hotell som strakk seg langt for at alle skulle trives. Alle måltider hadde en barnevennlig og en voksen vri. Pannekaker til frokost og is til dessert ble tydelig verdsatt av den yngre garde. Kun lovord å høre fra alle som deltok.

 

Hovedtema i dette CF-bladet er mage. To CFere deler sine erfaringer med oss. Vår nye nestleder har med sin vittige penn satt ned litt av sin families do-historier.

 

Olav-Trond Storrøsten og Johanne Dypvik har forfattet en bred artikkel om ulike diagnoser som kan forklare mageproblemer.

 

Den nyvalgte likemannskoordinatoren, Åshild Fitje forteller om hva hun kommer til å prioritere, og alt hun har tenkt å gjennomføre som leder for likemennene i CF-foreningen.

 

Redaksjonen vil gjerne ha innspill til temaer leserne ønsker seg, send oss gjerne en epost.  Tusen takk til alle som har bidratt med innlegg, ideer og tips. God lesning!

 

Husk også at sommernummeret fra ifjor blir tilgjengelig her på cfnorge.no (kun for medlemmer) i månedsskiftet mai/juni.

 

Mvh redaksjonen :-)

 

 

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen