Logo - Norsk forening for cystisk fibrose
Bilde

Trivsel og teori i Trivelige Trøndelag


årsmøte, organisasjon, kalender, region Midt
04.04.2014
Anna Marie Jensen

Påmeldingen til årets opplæringsdag har vært god og det ligger an til en fin helg hvor gamle vennskap pleies og nye oppstår.

 

Startskuddet går klokken 14.00, når ungdommene sendes ut på rebusløp i Stjørdal sentrum og de avslutter med pizza på en lokal restaurant. Dette legger også an tonen for resten av helgen. Vi skal utfordres og gledes, vi skal lære noe og vi skal samles til gode måltider.

 

105 personer er påmeldt til opplæringsdagen og Fagrådet har, som alltid, satt sammen et interessant program for lørdagen. Og erfaring tilsier at minimøtene ikke vil bli preget av trykkende stillhet.

 

Årets verter, region Midt og regionsleder Emma Andersson (bildet), kan avsløre at det i forbindelse med festmiddagen lørdag kveld, vil bli underholdning av de musikalske slaget. Så det ligger an til å runde av en lang lørdag på en god måte.

 

Søndag er det årsmøte, før vi avslutter med felles lunsj. De fleste av foreningens likepersoner vil være tilgjengelig hele helgen og de er alltid klare for å slå av en prat om du trenger det.

 

Program og mer informasjon og helgens arrangement finner du her

 

Vel møtt!

 

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen