Logo - Norsk forening for cystisk fibrose

Høyt og Lavt i region Sør-Øst


aktiv og engasjert, regionene, sør-øst
31.05.2016
Anna Marie Jensen

Skilt Flygende personer

Lørdag 21. mai entret rundt 30 barn, ungdom og voksne fra region Sør-Øst Høyt og Lavt, Sørum aktivitetspark. Etter grundig opplæring og sikkerhetssjekk fikk alle utfordret seg selv på forskjellige måter, og det ble igjen tydelig at medlemmer av NFCF er tøffere enn folk flest!

 

Forsommeren 2015 mottok NFCF region Sør-Øst en donasjon på kr. 35 000 etter avdøde Torhild Lilleaasen, dette kan du lese om i nyhetssaken «En gavmild bestemors siste ønske». Hennes siste ønske var at pengene skulle komme barn og unge i NFCF region Sør-Øst til gode, og det gjorde de denne strålende maidagen!

 

Alle de tilstedeværende, store og små, ble utfordret på mange vis i løpet av dagen. Det er ikke uten grunn at aktivitetsparken heter Høyt og lavt. For her var det klatring oppover og nedover, ziplines nedover og bortover og hinderløyper under, over og igjennom. Det ryktes at noen av deltakerne fant ut at de hadde muskler steder de ikke visste at det fantes muskler, og at dette gjaldt enkelte i den litt mer voksne delen av gruppa. Det var nok mange som satte pris på en hvil da det ble grilling og spisepause, men enkelte hadde knapt nok tid til å svelge maten før de kastet seg ut i nye utfordringer.

 

Dagen må sies å være særdeles vellykket, der alle hadde fått utfordre seg selv, i strålende godt samvær med nye og gamle venner. NFCF region Sør-Øst ønsker igjen å si takk for gaven fra «bestemor» Lilleaasen, dette lagde minner for livet.

 

 

 

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen