Logo - Norsk forening for cystisk fibrose
Donasjonsdagen2014

Donasjondagen 25. oktober - vær med og redd liv!


Lungetransplantasjon, Aktiv og engasjert
07.09.2014

Påmeldingen til årets donasjonsdag er nå åpen – sett av noen timer og del ut smil og nye livsmuligheter! Bildet viser påmeldingssiden til Donasjonsdagen.

 

Stiftelsen organdonasjon forteller at svært mange nordmenn er positive til organdonasjon, men at mange ennå ikke har ”gjort noe med det”. Takket være alle frivillige er det mulig å nå ut til dem, og med det redde liv!

 

Bli med i år!

Mange av NFCFs medlemmer har bidratt med sin tid og sine smil på Donasjonsdagen, og i år håper vi på enda flere! Gi noen timer av din tid, lørdag 25. oktober, og gi håp til alle dem som venter på et nytt liv.

 

Slik gjør du:


1. Melde deg på: donordag.no (Du kan velge en annen dag enn den 25.)!

2. Få med deg familie og venner på stand!

3. Dele denne informasjonen med dine kontakter. Videresend mailen, og bruk også Facebook og Twitter, hjemmesider for å fortelle om denne viktige dagen. Del lenken donordag.no.

 

JeanettTonnesenDonasjonsdagen2013

Bildet: Lungetransplanterte Jeanett Tønnessen med mannskap på Donasjonsdagen 2013. Før Jeanett fikk lungetransplantasjon, var hun svært alvorlig syk på grunn av sin CF.

 

Spørsmål?

Ta kontakt med Annette Halvorsen hos Stiftelsen organdonasjon på telefonnummer: 21 04 34 00 eller på mailadressen donasjonsdagen@organdonasjon.no.

 

 

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen