Logo - Norsk forening for cystisk fibrose

NFCF nyhetsbrev mars 2014

Tilbake til Arkiv

Sendt: 27.03.2014

NFCF nyhetsbrev mars 2014

 

Vi nærmer oss Opplæringsdag og årsmøte i Stjørdal med stormskritt – vi gleder oss! Og som vanlig har vi drevet med litt av hvert den siste måneden!

 

Arrangement: Opplæringsdag og årsmøte-helg i Stjørdal 4.-6. april

Vi minner også om at det er søknadsfrist til høyskoler og universitet 15. april, vi anbefaler alle med CF å ta en titt på dette i god tid før de sender av gårde søknaden.

 

Nyheter fra NFCF/cfnorge.no

 

 

 Husk å følge vårt interessepolitiske arbeidkalenderen vår!

 

 

 

Månedens jobbtips

37 år gamle Joanna Conroy er gift, har barn og jobber full tid som ernæringsfysiolog. Dessuten har hun CF. I denne nettartikkelen deler hun tips om blant annet hvordan hun gjør det enklere for seg selv og arbeidsgiver når hun må være borte fra jobb. 

 

Månedens inspirasjon

Da de to søstrene Libby og SAm ble født, var forventet levealder ikke spesielt høy - nå har de begge egne barn og vil bli besteforeldre

37 år gamle Nick Talbot liker å sprenge grenser, har begynt med Klaydeco, og nå vil han bli den første CF'eren som bestiger Mount Everest. Og i samme slengen samler han inn penger til britiske CF Trust og CF-forskning. 

 

Månedens originale

COUGH Productions (HOST produksjoner), er en forestilling om CF laget av dramaelevene ved University of Exeter i Storbritannia har laget 

 

Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon cfnorge.no er utviklet med støtte fra ExtraStiftelsen Mylan

Tilbake til toppen