Logo - Norsk forening for cystisk fibrose

Vest

fjellOGfjordvestlandet

Velkommen til region Vest av NFCF! Vi er en aktiv region, og har flere gode regionale fagmedisinske CF-miljøer. Vi gleder oss til å bli kjent med alle våre medlemmer.

Oppdatert mai 2019 

Vår region består av fylkene Rogaland, Hordaland samt Sogn og Fjordane. Tyngdepunktet av medisinsk CF-kompetanse i regionen ligger på Haukeland universitetssykehus i Bergen, og ved Stavanger universitetssykehus. Våre medlemmer benytter også Norsk senter for cystisk fibose som ligger på Oslo Universitetssykehus, Ullevål. 

Når man melder seg inn i foreningen, blir man automatisk plassert i riktig region ut ifra bostedsadresse. I løpet av året har vi følgende arrangementer:

  • Januar/februar: Regionalt årsmøte. Foregår alltid på dagtid på en lørdag, og varer som regel rundt 4 timer. Påmelding nødvendig.
  • August/september: trivselshelg fra fredag - søndag, åpent for alle aldersgrupper. Aktiviteter, fagprogram, likemenn, sosialt samvær og erfarinsutveksling, barnevakter. Sted for trivselshelgen varierer fra år til år. Påmelding nødvendig.
  • Alle arrangementer er å finne i Kalender.

 

Styret i region Vest 2019/2020

Leder

Kari Anne Haug - Meland
Telefon: 952 76 965

Kasserer:
Kurt Helge Sjursen - Lindås, tlf: 907 54 373

Sekretær

Karoline Juuhl - Fjell, tlf: 920 94 114

Styremedlemmer:

Benjamin Instebø Vang - Bergen, tlf: 981 53 447

Bernard Hope - Bømlo, tlf: 412 23 067

 

E-post til styret sendes til: cfvest@gmail.com

 

Noen å snakke med

Vår likepersontjeneste - trenger du noen å snakke med om det å ha CF, vanskelige ting, eller bare trenger noen praktiske råd? Ta kontakt med våre likepersoner, mennesker som er i sammen båt som deg.

 

 


Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon cfnorge.no er utviklet med støtte fra ExtraStiftelsen Mylan

Tilbake til toppen