Logo - Norsk forening for cystisk fibrose
CF kake lett

Hurra! Ny nettside!


organisasjonen, interessepolitikk, cf-bladet
26.10.2013

Velkommen til nye cfnorge.no! Den nye nettsiden ble feiret med høye glass og spesiallaget kake på lørdagens styremøte på Lørenskog. Med ny design og ny struktur ønsker vi at cfnorge skal bli enda lettere å bruke.

 

Målsetningen med oppgraderingen er å gjøre nettsiden lettere å finne frem i og gi den et mer moderne uttrykk. Det er firmaet Lid&Wiken som har stått for designet, og strukturen ble til i en workshop med NFCFs styre ledet av Lid&Wiken.

 

Den nye nettsiden har en klarere deling mellom statisk informasjon og nyhetssaker. Strukturen er mer brukerorientert, og menypunktene skal etterhvert inneholde statisk og faktabasert nytteinformasjon. Nytteinformasjonen skal delvis skrives av fagfolk, men dette kommer først i 2014.

Forsiden viser artikler fra nyhetsseksjonen ("Nyheter") og denne seksjonen fungerer som en nettavis. Innenfor nyheter kan man søke på nyhetskategorier som tilsvarer de statiske menypunktene og på årstall.

 

NFCF er svært opptatt av at kunnskap gjør mennesker med CF og deres familier bedre i stand til få trygghet i hverdagen og å mestre livet med CF. Vi legger derfor mye arbeid i at nettsiden og CF-bladet skal by på både informasjon og erfaringsutveksling, og være innbydende og lett å finne frem i.

 

Ny nettside er en del av et to-åring større prosjekt "Kommunikasjon for mestring" finansiert av EXTRA-stiftelsen, som du kan lese mer om lenger ned på siden. I 2014 skal vi oppgradere faginformasjonen som ligger på nettsiden.

 

NFCF har hatt eget nettsted siden 1997, og dagens revisjon er den 5. oppgraderingen av cfnorge.no.

 

Ikke alt er helt i mål ennå, men mye vil falle på plass frem mot jul. Om du oppdager brutte linker, send oss gjerne en epost. 

 

Mer om dette:

 

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen