Logo - Norsk forening for cystisk fibrose

Følg streaming med Ellen fra godstolen!


midt, regionene, å leve med cf, kalender, aktiv og engasjert
06.09.2017
Sharon Gibsztein

EllenJH

Lørdag 9. september kan du høre om Nye årsaksmedisiner – mutasjoner - noen erfaringer, Hygiene ved CF – endringer med bismak, Norske presentasjoner/postere fra ECFS konferanser. Forhåndspåmelding til lukket streaming innen fredag 8. september klokken 12. Faginnlegget holdes av Ellen Julie Hunstad under region Midts trivselshelg.

 

Vi tilbyr sikker streaming i samarbeid med Norsk helsenett. Alle de påmeldte møtedeltagerne kan se hverandre, og alle kan stille spørsmål og delta i møtet. Det koster ikke noe å delta på denne måten, men du må være hoved- eller husstandsmedlem i NFCF. Mer om region Midt sin opplærings- og likepersonhelg.

Ellen Julie Hunstad, klinisk sykepleiespesialist fra Norsk senter for cystisk fibrose, er velkjent for de fleste og har jobbet med cystisk fibrose i mer enn 30 år.

 

Når går streamingen?

Ellens Julie Hunstads faginnlegg starter lørdag 9. september klokken 10.00 og varer til circa 11.45. Temaene er:

  • Nye årsaksmedisiner – mutasjoner - noen erfaringer
  • Hygiene ved CF – endringer med bismak
  • Norske presentasjoner/postere fra ECFS konferanser

 

Hvordan melde seg på?

Send epost til CF-midt innen fredag 8. september klokken 12.00, skriv gjerne "streaming" i emnefeltet. Vi har kun 10 onlineplasser, så her er det førstemann til mølla!

Når du har sendt påmeldingsepost til CF Midt, får du en epost med informasjon om brukernavn og passord, og hvordan du går frem for aktivere streamingen og logge inn. Hver bruker får egen påloggingsinfo.

NB: det er altså egen påmelding til denne streamingen. Påmelding til det fysiske arrangementet gjelder ikke.

 

Vi tar smittevern og tilgjengelighet på alvor

Vi håper at dette kan bli en fin måte å møtes på en helsemessig trygg og tilgjengelig måte, og at vi kan utveksle kunnskap, erfaringer og spørsmål på samme måte som om vi satt sammen i salen.

 

Teknisk

Vi anbefaler sterkt at du laster ned programmet for videooverføring i god tid før møtet starter, og at du slår på kamerafunksjonen på din pc/mobil/nettbrett.

Løsningen er blitt testet ut på forhånd av arrangøren, men vi anbefaler likevel å ta en titt på løsningen på forhånd, gjerne kvelden før.

Rent teknisk er streamingen satt opp som en videokonferanse som du får tilgang til. Du bør derfor ha et godt wifi-nett. Å bruke 3G eller 4G kan medføre store datakostnader.

 

Mer info og spørsmål

Har du spørsmål? Ta kontakt med regionleder Marianne Meland Ødegård enten på mobil 975 18 142 eller via pm på messenger/facebook.

Velkommen, vi gleder oss til å teste ut denne første regionsstreamingen sammen med deg!

 

Takk til Norsk helsenett

Norsk helsenett stiller sitt sikre online møtesystem til disposisjon fordi de forstår de utfordringene mennesker med cystisk fibrose har både mht helsestatus og reising, og smittevern. NFCF og region Midt setter stor pris på at vi får lov til å bruke deres system, og takker alle involverte for stor imøtekommenhet.

 

Er streamingen trygg?

Møtesystemet til Norsk helsenett oppfyller kriteriene for trygg kommunikasjon. Helsenettet er en sikker digital arena for alle aktører i helsesektoren, hvor du kan kommunisere og utveksle personopplysninger og pasientinformasjon på en trygg og lovlig måte.

 

 

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen