Logo - Norsk forening for cystisk fibrose

NFCF Nyhetsbrev mai 2010

Tilbake til Arkiv

Sendt: 04.05.2010

nbtopp

Mai 2010

Det grønnes i trær og busker, men en og annen snøbyge må vi også regne med. Vi gleder oss til maisolen virkelig fester grepet.

Fra cfnorge.no:
Navnet på NFCFs nettside er heretter www.cfnorge.no.NFCF er med på et prosjekt om å utforme Norsk senter for cystisk fibrose sin fremtidige organisering ved Oslo universitetssykehus. Prosjektet er nå inne i del 2, hvor ressursgruppen for NSCF skal legge frem forslag til ny organisering.


En arbeidsgruppe ledet av Finansdepartementet vil fjerne særfradraget for store sykdomsutgifter. NFCF vil gjerne vite hva du synes om dette forslaget, og hva mennesker med CF bruker dette særfradraget til? Gi dit innspill om dette forslaget, det er viktig!Askeskyen tok knekken på opplæringsdagen og årsmøtet i Svolvær, derfor blir det ny opplæringsdag og årsmøte i Svolvær i 2011. Årets årsmøte ble et telefonårsmøte. Se hvem som sitter i Styret 2010 og Fagrådet 2010.


Informasjon om Sør-Østs Tusenfryddag kommer i løpet av få dager. Hold av lørdag 12. juni!Om NAV:
FFO og to borgerlige partier ønsker et NAV-ombud.Fra NSCF:
Mennesker med CF må ta E-vitaminer, se anbefalinger om dosering og produkter.Fra Stiftelsen Organdonasjon:
Stiftelsen Organdonasjon rapporterer om rekordlav avslagsprosent fra de som blir spurt om å donere organer fra avdøde nære og kjære.

Vi ønsker alle en fin vår og en hyggelig 17. mai!

CF-redaksjonen og cfnorge.no

Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon cfnorge.no er utviklet med støtte fra ExtraStiftelsen Mylan

Tilbake til toppen